Diumenge, 01 Octubre 2023

Licitació Pública de Subministrament d’Energia

27 Set 2019

Licitació Pública de Subministrament d’Energia

Des de l’Associació de Polígons de La Garriga volem oferir als nostre associats avantatges per al funcionament de les seves empreses. Us presentem aquest nou projecte.

Consisteix en l’agrupament d’empreses per comprar energia de forma conjunta i tot regulat en forma de concurs públic. L’objectiu és que tots els empresaris us uniu, i sumar així un lot d’energia molt més alt que el que pugueu sumar per separat, per així ser atractius per a les comercialitzadores.
En el concurs s’invita a comercialitzadores a licitar per tot un lot de subministres de les empreses participants, però aquesta invitació inclou condicions concretes i comunes, establertes per les pròpies empreses, amb l’objectiu de que en el moment de licitar totes ho facin en igualtat de condicions, aconseguint així, més transparència i competitivitat. La comercialitzadora que faci la millor oferta guanya el concurs i contracta tots els punts pel temps que s’estableixi.

Tot això ofereix a l’empresari més seguretat, flexibilitat i compromís, i no representa cap cost extra, donat que tot va a càrrec de la comercialitzadora.

La clau que el projecte sigui un èxit és la participació de les empreses, com més sumen més interès tenen les comercialitzadores en licitar-hi, aconseguint així unes condicions excepcionals. És per això, que us demanem que feu extensiva aquesta invitació a altres empresaris que conegueu dintre dels polígons industrials (si no formeu part encara a l’Associació de Polígons La Garriga, per participar-hi ho hauríeu de fer).

Si voleu més informació no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres: info@poligonslagarriga.cat