Dissabte, 18 Maig 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
10 Oct 2023

Afectacions Línia R3: Quedarà tallada des del 12 d’octubre

El primer tall de la línia R3 per les obres de desdoblament serà a partir de 12 d’octubre i s’allargarà fins a finals de gener. El tall afectarà el tram entre Mollet del Vallès i el Figaró.

Així, el tram del Figaró a Puigcerdà continuarà funcionant amb normalitat, com també ho farà el tram entre l’Hospitalet i Mollet a l’octubre i de l’Hospitalet a Parets a partir de novembre.

Mentre durin les obres s’habilitarà un servei alternatiu per carretera. A l’octubre serà entre Mollet Santa Rosa i Centelles, i a partir de novembre i fins al final de l’obra serà entre Parets i Centelles. Hi haurà autobusos que pararan a cada municipi de la línia, i altres que seran directes entre Centelles i Mollet/Parets. Circularan amb la mateixa freqüència que l’R3.

Concretament, hi haurà tres serveis. D’una banda, el servei diari entre Mollet Santa Rosa (o Parets del Vallès quan la intervenció comenci allà) fins a Centelles. Tindrà una oferta directa i un altre amb parades intermèdies en un horari que anirà de les 5 a la 1.15 h i una freqüència de 30 minuts. De l’altra, dos serveis directes: un autobús de Centelles a Barcelona-la Sagrera, que funcionarà de 6 a 9 h (en sentit sud) i de 16 a 21 h (en sentit nord); i un autobús amb el mateix servei i horaris però des de la Garriga.

Estacions accessibles

Adif farà millores en l’accessibilitat a les estacions de Granollers-Canovelles, les Franqueses del Vallès i la Garriga. Per això, s’han adjudicat els treballs per valor de 5,5 milions d’euros per a la instal·lació d’ascensors als passos inferiors entre andanes amb l’objectiu de millorar la mobilitat dels viatgers. Aquesta és una fase més de les obres que ja han començat en algunes estacions del tram, com la Garriga i les Franqueses.

(Font: Somlesfranqueses)