Dimecres, 24 Juliol 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
17 Mai 2022

Comença l’execució dels nous enllaços de la C-17 amb Font del Ràdium i Can Montcau

El Departament de Territori de la Generalitat inicia aquesta setmana, amb les tasques de desbrossament, les obres dels nous enllaços de la Font del Ràdium i Can Montcau amb la C-17. L’objectiu és millorar la seguretat d’un tram de 2,3 km de la carretera i potenciar l’activitat econòmica dels dos polígons.

Aquestes obres, que coincideixen amb l’execució del tercer carril de la C-17 en sentit nord, reordenaran els accessos a Granollers per la C-17 i construiran un nou enllaç que connecti els polígons de la Font del Ràdium i Can Montcau, a Lliçà d’Amunt. Així, es farà una nova connexió a l’altura del polígon de Can Montcau, amb un semienllaç format per una rotonda de nova construcció al costat dret de la C-17, la rotonda existent al costat esquerre –just davant del centre comercial–, i un nou pas sota la carretera per connectar-les.

Això permetrà als vehicles que circulen en sentit nord d’accedir directament i amb més seguretat als polígons, i facilitarà la incorporació des dels polígons a la C-17 cap a Barcelona. També s’eixamplarà la C-17 amb un tercer carril addicional per sentit, entre la ronda Sud i el nou enllaç de Can Montcau, i s’anul·laran les connexions directes de la C-17 amb els vials d’accés a la Font del Ràdium.

Dos anys d’obres

Els treballs, que tenen un termini d’execució de 22 mesos, seran executats per la unió temporal d’empreses Arnó Infraestructures i Lantania per un import de 7,82 milions d’euros. Una altra empresa, Givasa, s’encarregarà per 927.000 euros de facilitar el drenatge i reforçar la seguretat, la senyalització i la canalització per a xarxa de telecomunicacions, l’enllumenat led dels enllaços i la instal·lació d’una pantalla acústica en sentit nord per al veïnat de Can Franquesa.

Font: SomGranollers