Dimecres, 24 Juliol 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
13 Feb 2020

Sener marxa de La Garriga i trasllada a 91 treballadors

L’empresa Sener Aeroespacial, marxa del municipi. Al 2018, Sennes va adquirir Tryo Aerospace, empresa  instal·lada a La Garriga des de finals dels anys 80 al Carrer Ramon Ciurans, al Polígon Congost. Està previst que traslladin a tots els seus treballadors, en total 91, a les instal·lacions que tenen Cerdanyola del Vallès, i es preveu que tothom estigui instal·lat allà a principis de 2021.

Segons apunta el Director de Persones de l’empresa, David de la Fuente, s’ha pres aquesta decisió al 2019 com a pla d’ordenació de la companyia per integrar millor als equips dedicats al sector espacial; i no per la pujada d’impostos que afecta al sector empresarial de La Garriga, tot i així ha expressat que no deixa de tenir un pes important el estar en una nau de lloguer al Polígon de La Garriga.

Aquest trasllat afecta un mica més, a una quinzena de treballadors, ja que son habitants del municipi i sol·liciten a l’empresa una compensació per tenir que desplaçar-se fins a Cerdanyola del Vallès. A més, del resultat d’aquesta possible negociació el sector de la restauració es veurà afectat ja que l’empresa tenia un conveni amb el Restaurant La Cabanya qui donava de menjar als treballadors d’aquesta empresa.

Font: Ràdio Silenci La Garriga

Si veleu més informació, contacte amb nosaltres al 93 496 45 29 o envia un correu a