Diumenge, 16 Juny 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
30 Ago 2022

Abonaments gratuïts de rodalies

Les persones, que previ registre, van sol·licitar els abonaments gratuïts dels serveis de Rodalies, els començaran a rebre a partir de dimecres 24 d’agost.

Un cop es rebi, s’haurà de pagar el dipòsit corresponent (10 euros en el cas de Rodalies i de 20 euros en el cas dels de mitja distància) a cada abonament. L’abonament tindrà una durada de quatre mesos (De l’1 de setembre al 31 de desembre) i la fiança serà retornada quan finalitzi tot aquest temps, sempre que s’hagi realitzat un mínim de 16 viatges (cal validar l’abonament en iniciar i finalitzar cada viatge).

Renfe ha posat en funcionament una línia telefònica específica, 91 919 15 67 i una pàgina web amb tota la informació.

Aquesta mesura té l’objectiu de fomentar el transport públic i reduir l’ús del vehicle privat, la qual cosa contribuirà a disminuir la nostra dependència energètica i la nostra petjada de carboni.

Es tracta d’una iniciativa del Govern Central que impulsa al màxim l’ús d’aquest tipus de transport públic col·lectiu per garantir la mobilitat obligada quotidiana amb un mitjà de transport segur, fiable, còmode, econòmic i sostenible, en una conjuntura extraordinària d’increment sostingut dels preus de l’energia i els combustibles.

(Font: Ajuntament La Garriga)