Diumenge, 16 Juny 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
1 Set 2022

Obres de la R3 – Tallat un tram de la ronda del Carril de la Garriga

L’Ajuntament de la Garriga ha anunciat que, a partir d’ahir, dimecres, quedava tallat el tram sud-oest de la ronda del Carril, que va des de després del carrer la Mina fins abans del carrer l’Ametlla, pels treballs de desdoblament de la línia de tren R3. El tall es preveu que duri uns cinc mesos.

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) va posar en marxa a finals de juliol els treballs lligats al projecte de desdoblament de la línia a la Garriga. Per una banda, s’actua al pas inferior sota les vies del carrer Onze de Setembre per millorar la connexió des del Passeig cap a la zona escolar i esportiva de Can Violí.

D’altra banda, es farà un nou mur al costat de ponent de la ronda del Carril, entre carrer la Mina i el pas a nivell, en un tram d’uns 200 metres.

El desdoblament de la línia ferroviària del Nord a la Garriga s’executarà amb tres projectes: la supressió del pas a nivell de la carretera de Samalús, amb la construcció d’un nou pas per a vianants i ciclistes per sota de les vies a la mateixa zona; l’adequació de les instal·lacions de l’estació i el propi projecte de desdoblament.

(Font: el9nou.cat)