Diumenge, 16 Juny 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
20 Mar 2023

ADIF inicia la construcció d’un pas per a vianants per sota les vies al passeig Ignasi Sala

Les obres de perforació tindran lloc entre els dies 24 i 26 de març i es treballarà durant les 24 hores.

Així es va explicar en la reunió informativa que es va celebrar aquest dimarts 14 de març a l’Escola Puiggraciós, en què es va traslladar a la ciutadania les informacions que té actualment l’Ajuntament sobre les obres que ha d’executar ADIF per al desdoblament de la línia R3 de Rodalies.

Pel que fa als treballs per a la creació d’aquest nou pas per a persones, s’executaran durant les 24 hores dels dies esmentats i implicaran soroll i molèsties pel veïnat, però no es tallarà el pas de vehicles ni de vianants.

Divendres, es preveu el pas d’excavadores i camions per treure els enderrocs (és la jornada en què es poden produir més molèsties al veïnat), i dissabte i diumenge, es faran treballs al voltant de la via i al túnel.

El que sí caldrà tallar és la circulació de trens, per això, Renfe habilitarà un servei d’autobusos per enllaçar amb les estacions de Centelles i les Franqueses per poder agafar el tren. A la Garriga, l’autobús es podrà agafar a les parades de la Sínia, tant en direcció sud, com nord.

Un cop executada la perforació del pas i la col·locació d’un túnel prefabricat, fins al juny o juliol, es realitzaran els treballs per adequar els voltants del pas, construint-hi escales per salvar el desnivell de la part est i una rampa per fer-lo accessible.