Diumenge, 25 Febrer 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
7 Jul 2020

Compra Agregada d’Energia 2020

Des de l’AEP La Garriga posem en marxa la licitació per la Compra Agregada d’Energia.

L’objectiu de la licitació és sumar la màxima demanda d’energia per presentar-se com un únic client davant les comercialitzadores energètiques. D’aquesta manera som un gran client que pot negociar millors condicions econòmiques i millors serveis.

Per a obtenir uns preus competitius, es dóna entrada a la màxima competència possible i les ofertes presentades son enviades a notaria, així es garanteix la transparència del procés i la seva validesa.

Una de les característiques principals del concurs és que l’energia subministrada ha de ser energia 100% verda. A més, tenim un preu fix de sortida que només pot ser millorat per les comercialitzadores. D’altra banda, es realitzaran contractes a 2 anys amb la possibilitat d’afegir-se a l’any. D’aquesta manera mantindrem uns preus iguals per a tothom durant més temps, més estalvi, i obrint la possibilitat de participar al concurs a aquelles empreses que tinguin permanència actualment.

Per a la realització d’aquest projecte comptem amb la col·laboració d’Energèstic, que ens ajuden en tot el procés de la licitació.

Esperem sumar com més empreses possible i així obtenir un major estalvi.

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de info@poligonslagarriga.cat.