Dilluns, 22 Abril 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
2 Feb 2021

Curses il·legals al Polígon

El passat cap de setmana es van detectar carreres il·legals al Polígon Industrial de Can Terrers.

L’Associació va rebre  un vídeo sobre una concentració nocturna de cotxes al polígon. Coneixedors d’aquest fet, es va informar a la policia local per tal que investiguessin aquest fet.

El vídeo, que es va difondre a través de diverses xarxes socials, mostrava la cursa il·legal que s’estava produint el passat cap de setmana, de nit; quan la mobilitat fora del municipi està prohibida i, a més, hi ha toc de queda entre les 22h i les 6h.

La policia té oberta una investigació per aclarir-ho, i ja s’han fet les primeres identificacions de persones i vehicles gràcies a les matrícules que apareixen en alguns dels vídeos. A hores d’ara, es segueixen fent les gestions necessàries per conèixer-ne la procedència.

L’Associació, en una entrevista amb Ràdio Silenci, comenta que ha reclamat, en vàries ocasions, que es poguessin posar més elements reductors de velocitat, amb l’objectiu d’evitar que els vehicles que hi circulen habitualment no vagin a gran velocitat i, en últim lloc, que tampoc es produeixin trobades com la del passat cap de setmana.