Diumenge, 16 Juny 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
2 Set 2021

Durant el mes de setembre, Renfe habilita un bus llançadora entre les Franqueses i la Garriga

El Departament de Polítiques Digitals i Territori ha instat a Renfe, l’operadora del servei de Rodalies, ha habilitat un servei provisional d’autobusos llançadora entre les estacions de La Garriga i les Franqueses de l’R3 davant les afectacions al servei que provocaran les obres de reforma de l’estació vinculades al desdoblament de la línia, que Adif va iniciar el dilluns 30 d’agost. Els autobusos funcionaran tot el setembre i, acabat el mes, s’avaluarà la necessitat de la seva continuïtat o de cercar altres mesures.

El Departament ho va comunicar en una reunió celebrada la setmana passada a l’Ajuntament de la Garriga a la qual van assistir la directora general de Transports i Mobilitat, Mercè Rius i representants del consistori i Renfe.

Territori, a més, demanarà a Adif, organisme depenent del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, que faciliti el calendari complet de totes les obres que ha programat per al desdoblament de la via de l’R3 i les seves afectacions.

La via 4 de la Garriga, inoperativa

la última setmana d’agost Adif va iniciar els treballs per deixar inoperativa la via 4 de l’estació de la Garriga, per tal de començar a desmantellar-ne l’estructura com a fase prèvia als treballs de desdoblament. Amb aquesta operació s’allibera espai per als edificis tècnics d’instal·lacions i gestió del trànsit del futur desdoblament.

Aquesta operació està inclosa en el projecte constructiu per a l’execució de nous enclavaments electrònics, la renovació dels circuits de via, senyals, accionaments, cables, així com tots els elements de camp i cabina de les estacions de Parets, Granollers-Canovelles, les Franqueses i la Garriga.

(Font: SomGranollers)