Dissabte, 18 Maig 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
21 Feb 2022

Generar incidències o suggeriments a través de l’App la Garriga

Us comuniquem que l’Ajuntament ha llançat una aplicació amb la finalitat de notificar incidències que els usuaris es puguin trobar a la via pública de manera directa. Les incidències a notificar podran ser sol·licituds sobre neteja viària, estat de les voreres, estat del carrer, situació de l’enllumenat viari, tasques urgents de jardineria i aspectes vinculats a la seguretat de l’entorn.

Per tal de poder notificar qualsevol incidència o suggeriment, us heu de registrar a l’aplicació on seguidament podreu adjuntar una fotografia, explicant l’inconvenient a resoldre i mostrant-ne la ubicació, i a continuació se us notificarà quan la incidència sigui rebuda i també quan sigui resolta.

Així i tot, us recordem que com a socis de l’AEP La Garriga, a banda de poder fer aquesta actuació, us animem a comunicar la incidència també a l’Associació a través del correu:, o enviant imatges al telèfon 686145456 per poder no només registrar la incidència com a instància, sinó que també, farem seguiment d’aquesta, fins a poder donar resposta i solució a la vostra sol·licitud.