Dimecres, 24 Juliol 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
24 Gen 2022

Concentració de vehicles al polígon Can Terrers

Estimats socis,

Com molts sabreu , el passat 15 de gener per la nit va haver una concentració de vehicles en el Polígon Can Terrers, on l’Ajuntament ha volgut aclarir que:

  • Des de fa dos anys, la Policia Local està implementant un pla d’actuació per evitar les concentracions de vehicles i persones. Aquest pla, emparat en la normativa, contempla tot un seguit de qüestions tècniques que tenen per objectiu impedir el pas de vehicles a determinades zones (senyalitzacions, tancament de carrers, etc). Durant aquest temps, també s’ha intensificat la vigilància.
  • La concentració, que va tenir lloc la nit de divendres 14 a dissabte 15 de gener, es va produir després de la retirada de les tanques que havien d’impedir el pas dels vehicles.
  • La singularitat de la concentració, que va aplegar uns 600 vehicles, feia molt complicada l’actuació policial. En molts casos similars, les intervencions poden acabar en conductes molt violentes, fet que desaconsella segons quines intervencions.
  • Degut a l’elevat volum de vehicles i persones concentrades, la Policia Local va demanar el reforç del cos de Mossos d’Esquadra, que va enviar una patrulla.
  • Davant d’aquesta situació, es va fer un servei de contenció, control i sanció, adoptant les mesures d’autoprotecció necessàries enfront la multitud de persones reunides.
  • Es van fer denúncies per conducció temerària, per conducció sota els efectes de l’alcohol i per conducció sense assegurança del vehicle i es van aixecar diverses actes per incompliment de les mesures COVID-19. També es va avisar el servei de neteja, un cop dissolta la concentració. Aquesta es va allargar unes dues hores (d’1 a 3 de la matinada, aproximadament).
  • Posteriorment, s’ha reforçat la senyalització de la zona.

 

Volen aclarir que aquestes concentracions son bastant recurrents en tot el Vallès Oriental i sospiten que es tracta del mateix grup en totes les ciutats que es convoquen per Xarxes Socials.