Dissabte, 18 Maig 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
26 Nov 2020

Pressupost participatiu 2020/21

L’Ajuntament ja ha realitzat l’anàlisi tècnica de filtratge de totes les propostes que s’han enviat per a l’edició dels pressupostos participatius d’enguany.

Les han agrupat en tres categories: propostes acceptades, propostes previstes i propostes descartades.

Les propostes acceptades són aquelles que compleixen amb totes les normes i requisits del procés, i que a partir de la setmana vinent es prioritzaran online.

En les propostes previstes hi ha aquelles que ja estan previstes de realitzar per part de l’Ajuntament i que, aquests projectes, no cal que es votin mitjançant els pressupostos participatius perquè ja hi ha la previsió de dur-les a terme.

Finalment, en les propostes descartades s’engloben aquelles que no han passat el triatge perquè no s’ajusten a les normes del procés (a cada proposta s’explica el motiu).

Us deixem aquí els documents de cada categoria de propostes per si li voleu donar un cop d’ull:

Propostes Acceptades

Propostes Previstes

Propostes Descartades

El dilluns vinent, dia 30 de novembre, començarà la fase de priorització amb l’objectiu d’escollir les propostes finalistes. Aquesta fase no es podrà fer de forma presencial degut a la situació de crisi sanitària provocada per la COVID-19. És per això que la tria de les propostes que passaran a la fase de votació final es farà de manera individual i online. Per tant, el proper dilluns l’Ajuntament actualitzarà la web i penjarà els documents adjunts en aquesta notícia de forma pública, així cadascú podrà fer la tria de les propostes que cregui adient.