Dilluns, 22 Abril 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
25 Nov 2020

Tanquem la primera fase del concurs de la Compra Agregada d’Energia

Ahir, 24 de novembre, vam tancar el concurs a les empreses per poder començar la licitació d’energia.

Enguany, juntament amb altres associacions de polígons de Granollers, hem aconseguit treure a licitació pública 4,98 GWh. Aquest consum està repartit entre 48 punts de subministrament de 32 empreses diferents.

Respecte l’any passat hem incrementat més d’un 100% la participació de les empreses, i esperem que l’estalvi final aconseguit també sigui superior al de la primera licitació.

Una vegada hem sortit a licitar, les 31 comercialitzadores convidades tenen temps fins el proper 3 de desembre per presentar les seves ofertes, tenint en compte que hauran de ser en modalitat de preu fixe i per un període de consum de dos anys. Aquestes comercialitzadores, a més, hauran de poder justificar que el subministrament d’energia és 100% facilitant el certificat d’origen renovable.

L’adjudicació dels lots guanyadors es realitzarà el 4 de desembre i els nous contractes s’activaran amb data 1 de gener de 2021. Tot el procediment de la licitació es farà davant de notari, obrint acta notarial amb la oferta guanyadora segons el lot.

Esperem que l’estalvi que puguem obtenir finalment sigui superior al que hem previst, que és aproximadament d’un 11%.