Dissabte, 18 Maig 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
28 Abr 2020

Reunió videoconferència Promoció Econòmica amb l’AEP La Garriga

Avui al migdia, la Junta Directiva i l’equip de l’Associació de propietaris i empresaris dels Polígons de La garriga s’ha reunit amb la Regidora de Promoció econòmica, Meritxell Catalán, la Tècnica de Promoció Econòmica, Núria Blancher i la Tècnica de Servei Local d’Ocupació, Núria Calls.

La regidora va explicar com estan treballant des de l’inici de l’estat d’alarma, han detectat tres fases, una primera que és el desconeixement de la situació actual, on ells, han intentat informar del que està passant, és a dir, compartir informació que ens arriba per molts mitjans de comunicació. Posteriorment, es va modificar el calendari fiscal, on hi havia moratòries de pagament, i finalment, han posat en marxa sessions de treball, sobretot centrat en el comerç i la restauració del municipi. Les altres dues fases les començaran a treballar segons vagi evolucionant la crisi actual, com serà la tornada per les empreses? I el retorn que hi haurà?, aquestes dues fases no les poden desenvolupar, ja que desconeixen, el que passarà en un futur pròxim, a mitjà i a llarg termini.

Des de l’AEP es comenta que s’ha contactat amb la meitat del teixit empresarial dels Polígons del municipi, obtenint informació important que creiem interessant, poder compartir, per tal de donar suport a les empreses i cobrir aquelles necessitats que tenen. Cal dir, que no es parla només en termes econòmics, sinó, també d’ajudar a les empreses a adquirir material EPI que els hi costa trobar com a mascaretes FFP2, FFP3, pantalles protectores, guants de làtex, etc.

Fa uns dies, l’ajuntament va parlar amb empreses de restauració i comerços del nucli urbà, van detectar que ells necessitaven aquest tipus material i van proposar fer una compra conjunta amb aquests dos col·lectius.

Es proposa una reunió en els pròxims dies amb representants de cada sector empresarial i l’Ajuntament de la Garriga, per posar sobre la taula els diferents proveïdors de material de protecció, i així poder fer una compra conjunta, aquesta vegada tenint en compte a les empreses dels Polígons Industrials.

A mitjà termini, la intenció de l’Ajuntament és crear una taula econòmica amb els diferents sectors empresarials, per compartir informació rellevant, la qual ajudarà a l’administració local a poder prendre decisions de cara a ajudar i donar suport a les empreses per reactivar la seva activitat.

Des de l’Associació estem disposats a compartir informació i col·laborar amb diferents entitats i col·lectius per tal d’ajudar a reactivar l’economia del nostre municipi. Gràcies per la vostra col·laboració!

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a travès del correu