Dissabte, 18 Maig 2024

Single Blog Title

This is a single blog caption
15 Des 2020

Trobada amb el diputat del PSC, Arnau Ramírez

Ahir a les 13 hores es van trobar alguns membres de la Junta Directiva amb el diputat del PSC al Congrés i primer secretari de Joventut Socialista de Catalunya, el Sr. Arnau Ramírez, i els regidors Carlos Martín i Àlex Valiente.

Van fer una visita pel polígon amb la finalitat de recollir propostes del teixit empresarial i poder treballar-les directament a Madrid. Els membres del PSC es van mostrar molt atents i receptius a les demandes i queixes que comentava la Junta Directiva, així com les càmeres de seguretat, la fibra, l’asfalt, la pintura i la senyalització horitzontal, el clavegueram, els impostos o la pressió fiscal.

Ramírez, a mesura que visitava el polígon anava veient les mancances d’aquest i la deixadesa. Va comentar que no es necessitaven inversions molt quantioses, sinó que era una qüestió més de voluntat i de ganes. Carlos va comentar que podríem tenir accés a diverses ajudes tant en l’àmbit particular com a Associació, en projectes que s’haurà de treballar conjuntament amb l’Ajuntament.

En una entrevista amb Ràdio Silenci, Ramírez demana a l’equip de govern de la Garriga que escolti més les peticions de la gent del municipi, així com la gent del polígon industrial, ja que reclamen coses que no són tan complicades: carrers nets, que funcioni la il·luminació, que es pugui aparcar, que es pugui anar amb bicicleta sense patir pels forats del terra, que funcionin les càmeres de seguretat, etc.

De nou, Ramírez insisteix que l’Ajuntament rebi als industrials del municipi, ja que es tracta de no menystenir a la gent, i que actuï als polígons del poble.

 

Podeu consultar l’entrevista a Ràdio Silenci en aquest enllaç.